Persoonlijk

Pak het aan en doe dat anders!


Wil jij beter communiceren?

Wil jij assertiever zijn?

Wil jij zelfverzekerder zijn?

Wil jij empathisch zijn en meer je inlevingsgevoel tonen?

Wil jij leiderschap tonen?Bonita laat je razendsnel ervaren waar de angel zit en wat er echt

speelt en wat je er aan kunt doen. Klinkt magisch. Hoe werkt dat?Op individueel niveau helpt paardencoaching vooral bij persoonlijke bewustwording, (onbewuste) thema’s komen in de paardencoaching direct naar boven. Wanneer je gecoacht wordt door Bonita merk je dat je minder vanuit het hoofd beredeneert en meer ervaart in het hier en nu. Bonita en Ad helpen je om jouw ervaring bewust te krijgen en zij stimuleren je tot het vinden van eigen oplossingen en mogelijkheden. Daarna experimenteer je met nieuw gedrag in contact met Bonita en ervaar je dit "nieuwe".


Vier voordelen van paardencoaching

Geen woorden maar paarden. Paarden voeren geen discussies. Je hoeft je niet aangevallen te voelen. Het is veilig en direct.

Je werkt buiten. Daar is ruimte en vrijheid om situaties eens anders te bekijken. Dat geeft een noodzakelijke frisse blik.

Paardenvrees is geen bezwaar. Deze vorm van coaching werkt ook als je niet bij de paarden in de bak durft. Je krijgt altijd inzicht in je situatie.

Je krijgt jouw rollen en doelen weer scherp op je netvlies. Maar meer nog je ziet je eigen impact. Zo verbetert paardencoaching jouw communicatie.

Wat kost het?

De coachsessies kunnen afhankelijk van je vraagstelling in verschillende soorten trajecten worden gevolgd.


Kennismakingsgesprek

in dit gesprek verkennen we jouw coachvraag en maak je kennis  met Bonita, ons coachpaard. Aan het kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden. Het gesprek duurt c.a. 45 minuten.


Tarief losse sessie 

Particulieren - € 150,- Inclusief 21% btw.

Bedrijven - € 150,- exclusief 21% btw.

Één sessie duurt circa 75 minuten.


Tarief coachingstraject

Meerdere sessies. Voor een begeleiding die meer aandacht vraagt.

Informeer naar ons tarief.